El aeropuerto de Valencia recupera una histórica ruta de viajes
Imagen del avión

Air Nonstrum, l’aerolínia franquiciada d’Ibèria per a vols regionals, represa des del pròxim 4 de setembre una de les rutes històriques de la companyia, la que uneix Barcelona amb València.

D’una banda, el vol de Barcelona a València eixirà des del Prat tots els diumenges a les 22.40 hores. Una manera d’aprofitar el final del cap de setmana per a estar a València el dilluns a primera hora. D’altra banda, els dilluns hi haurà un vol de València a Barcelona a les 9.00 hores.

El gruix de l’operativa serà dimarts, dimecres i dijous. L’avió eixirà de Barcelona a les 8.05 hores i tornarà a la Ciutat Comtal des de Manises a les 9.35 hores.

Totes les connexions seran operades amb l’avió CRJ1000, el més modern de la flota d’Air Nostrum. Est, amb capacitat per a 100 passatgerstardarà menys d’una hora a realitzar el trajecte entre els dos aeroports.

La ruta entre València i Barcelona és una de les històriques en Air Nostrum. Es va obrir en 1995 en les albors de la companyia i es va mantenir ininterrompudament fins a 2012. La connexió va tornar al març de 2017 i es va haver de cancel·lar en 2020 amb la pandèmia.

Els vols ja es troben a la venda en els canals habituals i en la pàgina oficial d’Ibèria per a les quatre freqüències programades.

L’aeroport de València estrena nova ruta

Manises també ha estrenat una nova connexió a Viena de la mà d’Austrian Airlines, una companyia pertanyent a Lufthansa Group. Aquests nous vols directes operaran amb dues freqüències setmanals, els dimarts i els dissabtes.

La nova ruta permetrà desplaçar a entre 160 i 198 passatgers, depenent del model de l’avió. A més, aquests vols comptaran amb una novetat i és que els viatgers podran gaudir del ‘Austrian Melangerie‘. Es tracta d’un concepte gastronòmic innovador que permet degustar en el mateix vol plats típics de la cuina Austríaca.