El Valencia CF tras declararse campeón de la Copa del Rey antes el FC Barcelona.
El Valencia CF tras declararse campeón de la Copa del Rey antes el FC Barcelona.

La plantilla d’Albert Celades li la juga hui a Mestalla davant el F.C. Barcelona. La trobada que tindrà lloc a les 16 hores, i podrà seguir-se amb Julio Insa en 7 Televalencia, es viurà amb aires de final i és que tots dos clubs es juguen molt.

Mentres la plantilla valencianista lluitarà per aconseguir els tres punts que li donarien l’accés a Europa en la pròxima temporada, l’equip de Setién no el posarà gens fàcil ja que d’eixos punts depèn la seua continuïtat com a líder de LaLiga Santander.

No obstant això, les estadístiques no estan a favor del València i és que, malgrat guanyar al Barcelona en la final de la Copa del Rei, l’equip taronja porta dotze temporades sense vèncer davant els blaugranas en el seu propi estadi amb un palmarès de 7 empats i 5 triomfs a favor del Barça.

Pel que fa als partits jugats al Camp Nou, el València ha aconseguit imposar-se en el marcador en un total de dos ocasions pel que hui la plantilla tractarà de trasladar eixos resultats a Mestalla per a viure una celebració que podria fer història.