activitats

La Regidoria d’Esports i la Fundació Esportiva Municipal han posat en marxa el programa d’activitats gratuïtes que cada estiu s’imparteix a la platja de la Malva-rosa. Per quart any consecutiu, l’esport es trasllada arran de mar per a gaudi dels qui desitgen exercitar-se aprofitant la brisa marina i l’ambient playero.

Les classes, totes elles dirigides per monitors titulats, van començar el passat 1 de juliol i es prolongaran fins al 31 d’agost. Durant tota la setmana, de dilluns a diumenge, en l’espai situat en la instal·lació municipal de Vóley Platja València s’imparteixen sessions de ioga, taichí, pilates, fitness llatí i GAP, en horari de matí i vesprada.

activitats

A més, com a novetat, enguany s’ha traslladat a la platja el programa d’Activitat Física i Salut, que al llarg de l’any s’ha estat desenvolupat en les instal·lacions esportives municipals. D’aquesta manera els veïns i les veïnes de més edat poden continuar amb la seua rutina esportiva també durant els mesos estivals.

La regidora de Sanitat, Salut i Esports de l’Ajuntament, Maite Girau, ha assenyalat que des de la regidoria «treballem per a promocionar l’exercici físic saludable de veïns i veïnes de la nostra ciutat i per això tractem de facilitar l’accés a l’esport per a tots amb activitats gratuïtes i accessibles».

Fins al moment, i després de la recent estrena de la programació per a aquesta temporada, més de mig centenar de persones trien fer esport de forma gratuïta en cadascuna de les sessions. Aquesta és una bona ocasió per a exercitar-se i conèixer gent aprofitant un entorn únic com és la platja urbana de la ciutat.

Per a realitzar qualsevol de les activitats només és necessari acostar-se a la caseta informativa que està situada en la instal·lació municipal de Vóley Platja de la Malva-rosa.

Des de platges per a esports aquàtics fins a zones de naturismo sense eixir de València