Cullera

La ciutat de Cullera es troba situada a només 38 km. al sud de la capital València, a la vora del mar Mediterrani. Està constituïda majoritàriament per una extensa plana, la principal prominència de la qual és la Muntanya de Cullera, amb una cota de 235 m. Cullera es troba regada per li curse baix del riu Xúquer.

Els seus onze meravelloses platges brinden l’oportunitat de gaudir a tots els públics, podent triar entre les més urbanes i concorregudes com a Sant Antonio i Racó, platges àmplies i tranquil·les com l’Escullera, d’altres semiurbanas i familiars, amb arena fina i daurada com Marenyet o Brosquil, de practicar esports aquàtics en Cap Blanc i fins i tot de bussege lliure en la idíl·lica platja del Faro, o la platja del Dosel amb els seus cordons dunares i finalment poder practicar el naturismo en la platja del Mareny de Sant Llorenç.

Quinze quilòmetres de platges i penya-segats, conformen el conjunt natural de gran bellesa paisatgística sense oblidar les seues festes patronals, la setmana de falles i una intensa activitat lúdica i cultural al llarg de tot l’any.

Una de les millors platges de la Comunitat està a 30 quilòmetres de València