Paiporta es vestix de festa este cap de setmana. Els visitants podran gaudir de la millor gastronomia, representada en la sisena edició de la Ruta de Tapes. Descobriran el comerç local, amb la setena Fira Comercial, i podran divertir-se en l’animació d’una Fira Medieval.

Un total de 26 bars i restaurants de la localitat s’han inscrit en la Ruta de Tapes. Cadascun d’ells ha dissenyat dos aperitius que seran jutjats pel públic que realitze el recorregut, els anomenats ‘ruters’.

Quant a la Fira Comercial, enguany s’han inscrit 20 comerços, que se situaran en casetes de fusta a la Plaza Cervantes. En total es muntaran 35 casetes que concentraran negocis locals, i que serviran d’aparador per a oferir i publicitar els seus productes i serveis. Per a animar l’activitat de la Fira Comercial, s’han programat actuacions musicals amb bandes i grups locals.

Una agenda repleta d’activitats que es completarà amb un Mercat Medieval que estarà situat en el Carrer Primer de Maig, a pocs metres de la Plaza Cervantes.