La festa vicentina continua hui les seues celebracions, celebracions en honor a Sant Vicent Ferrer, celebracions que al llarg de la setmana han anat realitzant la representació dels milacres dels xiquets , en el tradicional concurs de milacres.

En “els milacres“, han participat els quadres artístics de l’Altar de Meliana, Altar del Mocadoret , l’Altar dAlmassera, l’Altar del Tossal, Altar de Xirivella, Altar del Carme, la Confraria de la Canyada, l’Altar del Pilar, l’altar del Mercat de Colón, l’Altar de Riba-roja de Túria, la Pila Baptismal de Sant Vicent, l’Altar de la Mar i l’Altar de Russafa.

Hui a les 17.30 hores en la plaça de la Mare de Déu tindrà lloc la representació del milacre guanyador, que s’haja alçat amb el primer premi en el Concurs de Milacres i a continuació, tindrà lloc el lliurament de premis.

A les 19.00 hores en la plaça de la Mare de Déu, concert vicentí a càrrec de la Banda Primitiva de Llíria, el concert està organitzat per la Comissió Diocesana del VI Centenari.

A les 21.00 hores, tindrà lloc el tradicional sopar vicentí i a les 22.30 hores se celebrarà la Nit d´albaes pels llocs vicentins, que finalitzarà a la Casa Natalícia de Sant Vicent Ferrer.

En acabar el cant d´albaes, en la plaça de Tetuan, tret de focs artificials.