Hui diumenge de Resurrecció, i si el temps ho permet, té lloc en els Poblats Marítims una manifestació d’alegria, de caràcter popular, únic a Espanya: la Desfilada De Resurrecció.
Els colors en la indumentària dels confrares canvien a colors clars: el blanc, el groc, els roses copen el vestuari dels personatges bíblics, la música sona alegre, els pasdobles inunden els carrers a ritme de festa.

Els bàculs dels confrares van coronats amb xicotets rams de flors, mentre que els Personatges Bíblics, dies arrere en silenci i recolliment, somriuen a la Resurrecció regalant flors a les milers de persones que presencien la Desfilada.

La Desfilada de Resurrecció té una duració aproximada de dues hores, en el qual participen totes les Germandats, Corporacions i de la Setmana Santa Marinera de València amb el següent itinerari: Av. Mediterrani, Escalante, Pintor Ferrandis, Pl. La nostra Senyora dels Àngels, Pedro Maza, Remunta, Reina, Pl. Armada Espanyola, Dr. J. J. Dómine, Av. del Port, Crist del Grau, Ernesto Anastasio, Francisco Cubells, Rosario, Pl. del Rosari, on finalitzarà.

Els actes oficials han acabat, però una tradició ancestral té lloc en la Plaça de la creu del Canyamelar amb la Germandat del Sant Sepulcre com a protagonista, és “El Caragol”, on sobre un eix central els confrares d’aquesta Germandat formen una espècie de caragol que fan i desfan sobre la marxa. A tan singular escena també solen sumar-se confrares d’altres col·lectius, convidats a participar en aquest singular caragol.

Però al matí, abans de la Desfilada, té lloc un altre acte molt emotiu com és l´Encontre entre la Verge i el seu Fill, que té lloc a les 9 h en la Parròquia dels Àngels i en la Parròquia del Rosari; i a les 10.30 en Santa María del Mar i Crist Redentor- Sant Rafael.

Després del Encontre les parròquies del Cabanyal i Canyamelar celebren la Processó del Combregar de Malalts i Impedits.

Els barris del Grau, Canyamelar i Cabanyal vibraran i gaudiran dels últims moments de la seua manifestació més represent