Bonig demana a Puig la mateixa contundència que exigia al PP i cessament a Nomdedéu

“Demanem a Compromís el mateix que reclamava al PP perquè el secretari autonòmic està investigat per un delicte electoral, per la confusió entre els recursos privats amb els recursos públics”

La presidenta del PPCV, Isabel Bonig, ha exigit avui al President de la Generalitat, Ximo Puig, “la mateixa contundència que exigia al PP” i “cessament avui a Nomdedéu i a càrrecs socialistes investigats”.

Bonig s’ha referit d’aquesta manera a les informacions aparegudes avui sobre el Secretari Autonòmic d’Ocupació, i, sobre aquest tema ha indicat que “està investigat, acudirà amb advocat i procurador a declarar, per tant està imputat”. Així, ha manifestat que “ahir mateix la diputada de Compromís Mónica Alvaro exigia contundència al PSPV perquè ells no tenien imputats, avui ja els tenen. Quan un ha donat tantes lliçons de moral cal ser més prudent”.

“Demanem a Compromís el mateix que exigia al PP perquè el secretari autonòmic Nomdedéu està investigat per un delicte electoral, per la confusió entre els recursos privats amb els recursos públics”, ha assenyalat.

En aquest context, ha explicat que el Secretari Autonòmic, està imputat per la utilització de recursos públics de l’Ajuntament de Castelló per a propaganda electoral de Compromís i això està tipificat com un delicte. Per tant “li demanem a Puig la mateixa contundència que exigia al PP i estic segura que el president Puig avui cessarà a Nomdedéu”. Respecte als casos del PSPV, Bonig ha indicat que ja estan imputats “l’ex alcalde de Benidorm, el senyor Navarro que és diputat provincial a Alacant i la que fos candidata a l’alcaldia d’Alacant, Etelvina Andreu”. “I després deien que això no era un trama”.

Bonig ha reiterat que el PP “respecta l’actuació de la Justícia” i ha demanat  “prudència i respecte a la presumpció d’innocència. Els jutges i tribunals depuararán responsabilitats judicials”.  El que hi ha “és una responsabilitat política i comença a imputar-se a gent que cobra un sou públic com Navarro o Tíller que va ser gerent de Imelsa i que alguna cosa haurà de dir perquè ara està en una empresa pública, Egevasa, que depèn de la Diputació”.

“El mateix que exigia als altres li demano a Puig i estic segura que demà els cessarà a tots en aquesta coherència que sempre ha dit que ha mantingut”, ha assenyalat. Respecte a trama, Bonig ha assenyalat que hi ha indicis del presumpte finançament irregular de PSPV i Compromís, fonament de fets provats. No ho diu el PP, ho diu un acte judicial”. Per això, exigim responsabilitats polítiques perquè com deien ells, no prescriuen i per tant les assumiran”.