València calfa motors per a celebrar les Falles de 2018 i des del dia 1 de març i fins al 19, dia de la cremà, 7 Televalencia està retransmetent en directe les mascletaes des de la plaça de l’Ajuntament.

Amb un desplegament humà i tècnic sense precedents, el presentador del programa Vive las Fiestas, José González, entra en les cases de tots els teleespectadors, a partir de la 1 i mitja per a oferir-los este espectacle pirotècnic.

Des de primera hora del matí, els tècnics de 7Televalencia comproven que les càmeres col·locades, en els millors punts de la plaça consistorial, estiguen a punt i realitzen tot tipus de proves perquè l’emissió i el so siguen perfectes.

Per la seua banda, els periodistes preparen les entrevistes per a tots els convidats de primer nivell que passen diàriament, tant per l’Ateneu Mercantil de València, com per la balconada de l’Ajuntament.

Una vegada tots han ocupat les seues posicions, els professionals d’aquesta casa ens ofereixen les millors imatges i els reportatges més interessants. I a les dos en punt i després de l’ordre de les Falleres Majors, la realització del programa i els càmeres no perden detall de tot el que ocorre en el centre de la plaça perquè nosaltres, sense moure’ns del sofà, puguem vibrar amb el baluern de les máscletaes de falles.