campeonato

El Palau Velòdrom Lluis Puig de València acollirà aquest cap de setmana del 17 i 18 de febrer el LIV Campionat d’Espanya absolut d’atletisme en pista coberta. Aquesta serà la màxima cita a nivell nacional en la temporada d’hivern i servirà per a repartir les medalles als millors de cada disciplina i per a acabar de decidir la selecció que representarà a Espanya en el pròxim Campionat del Món baix sostre de Birmingham (1-4 març).

Serà la 10ª ocasió en la qual aquest recinte valencià aculla aquesta competició i la 12ª que se celebre a València, els anys 1983 i 1988 es va organitzar en la pista del Pavelló de la Font de Sant Luis. Aquest recinte, inaugurat en 1992, alberga temporada després de temporada les competicions més destacades de caràcter nacional i és a més un dels millors a nivell mundial per a la pràctica de l’atletisme a cobert, mostra d’açò és que en 1998 va organitzar amb gran èxit el Campionat d’Europa i en 2008 va ser seu del Campionat del Món.

La parcel·la tècnica de la Real Federació Espanyola d’Atletisme (RFEA) va posar com a condició indispensable per a ser seleccionable per al Campionat del Món la participació en aquesta màxima competició nacional. Així doncs no faltarà ningú. Excepte els lesionats, estaran sobre la pista valenciana tots els atletes destacats del panorama nacional. Noms com els de Adel Mechaal, Oscar Clavegueres, Álvaro d’A dalt, Concha Montaner, Ángel David Rodríguez, Esther Guerrero, Marta Pérez, Ana Peleteiro, i un llarg etcètera, donaran espectacle a València.

Les entrades estan a la venda en Ticketea.com i tenen un preu de 20€ l’abonament de finalització de setmana (10€ menors d’entre 4 i 14 anys).

Aquest abonament complet inclou les sessions de dissabte matí i vesprada i les del diumenge al matí. També es poden adquirir entrades per a jornades soltes a un preu de 5€ el matí del dissabte i 10€ el dissabte vesprada i el diumenge matí. L’entrada serà lliure per als xiquets i xiquetes menors de 4 anys.