L’elecció del president de la Diputació en mans de Mercedes Caballero

El comitè provincial del PSPV es reunirà dilluns que ve per a votar la proposta de Toni Gaspar com a substitut de Jorge Rodríguez en la corporació provincial.

Caballero

La secretària general del PSPV a València, Mercedes Caballero, ha reivindicat la seua competència per a proposar al candidat a la presidència de la Diputació de València encara que ha reafirmat la decisió del president de la Generalitat, Ximo Puig, en triar a Toni Gaspar com a substitut de Jorge Rodríguez.

En declaracions a l’Agència EFE, Caballero ha assegurat que va realitzar una consulta al partit per a confirmar que la competència de la proposta a l’Executiva de la corporació provincial era seua abans de reunir-se en la jornada d’este passat dijous amb els diputats provincials del PSPV amb la finalitat d’analitzar la situació després de la detenció de Rodríguez.

Caballero va convocar a l’Executiva Permanent socialista on va proposar a Toni Gaspar com a responsable de la Diputació i va ratificar la continuïtat dels càrrecs de la resta de diputats del PSPV en la institució valenciana.

En la mateixa reunió, l’Executiva va acordar suspendre de militància als quatre detinguts en la denominada operació Alquería i es va acordar convocar dilluns que ve al comitè provincial per a votar la proposta de Gaspar.

De momento s’espera que Rodríguez renuncie al càrrec donada la seua recerca per possible malversació i prevaricació en la contractació de personal.

Detingut el president de la Diputació de València per corrupció