Zara

La megabotiga de Zara està més prop de ser una realitat. La multinacional Inditex ha arrancat la preparació del local en el que s’instal·larà la seua botiga més gran de València, un espai de 9.000 metres quadrats situat en ple centre de la ciutat, concretament en el Boulevard Austria.

Ha sigut esta setmana quan la galeria comercial del carrer per als vianants Don Joan d’Àustria ha tancat definitivament les seues portes després de vint anys en actiu. Des de l’explosió de la crisi econòmica, Boulevard Austria estava patint el tancament de comerços on durant anys s’han situat botigues com Abacus, Geox, Sephora i fins i tot Stradivarius, marca del propi grup Inditex que continuarà oberta per l’accés del carrer Sagasta.

El desembarcament de la marca estrela d’Amancio Ortega suposarà la creació d’un complex comercial de tres plantes, una ‘flagship’ que es convertirà a la botiga més gran de Zara en la capital del Túria. Este concepte no és nou ni per a la companyia gallega ni per a la ciutat de València i és que Inditex ja va fer el mateix l’any passat amb la instal·lació de Massimo Dutti en ple carrer Colón.

Encara que de moment es desconeix la data d’obertura, tot apunta al fet que el nou Zara iniciarà la seua activitat comercial cara a la pròxima campanya de Nadal igual que va succeir amb la inauguració de Massimo Dutti obert l’1 de desembre de 2017.

Días horas de los paros en Metro y EMT las próximas semanas

El restaurante Lateral desembarca en Valencia

Descubre los rostros televisivos que pasarán por Cevisama