Zara

La marca insígnia del grup Inditex se suma al mercat de la customització, és a dir, la personalització de productes. Zara ha anunciat el llançament d’un nou servei que permetrà als clients personalitzar les seues peces amb brodats encara que no serà en tota la roba de la signatura ni estarà disponible a tot el món.

Per a començar a testar el funcionament i l’acolliment d’aquests nous articles Zara arrancarà el servei el 27 de març en quatre mercats online (Espanya, Holanda, Itàlia i Regne Unit) i en un total de tres tendes físiques situades a Barcelona (Plaza de Catalunya), Milà (Vittorio Emanuele) i Amsterdam (Kalverstraat) on el client podrà portar-se el producte personalitzat en el moment.

Respecte a la roba que admetrà brodats, hi haurà una primera col·lecció de 13 peces vaqueres de la línia Trafaluc formades per caçadores, faldes, pantalons i shorts de 25 a 39 euros. Totes elles admetran fins a onze caràcters que podran gravar-se en sis colors diferents i en qualsevol part de l’article.

Des de Zara ja han advertit que el nou servei no suposarà un cost extra i serà gratuït però en tractar-se de productes personalitzats no s’admetran canvis o devolucions. A més, en el cas de tenir el suport dels compradors des de Zara ja s’estudia ampliar la customización a més teixits i mercats.

Tots els clients tindran dret a triar lliurement quines paraules brodar en les seues peces encara que des de la companyia d’Amancio Ortega ja s’ha anunciat l’existència d’una llista de 1.000 paraules prohibides en quatre idiomes perquè els seus productes no continguen paraulotes, expressions grolleres o paraules ofensives que puguen danyar a uns altres com per exemple el nom de Hitler.

Mercadona incorpora novedades y explica la razón de no abrir los domingos

La leyenda negra de Valencia: nueve muertes en un único edificio