Xirivella tanca el Circuit de la Dipu amb la XXII Mitja Marató

El diumenge 5 de novembre el Circuit de la Dipu tanca el Circuit de la Dipu amb la vinté segona edició de la Mitja Marató de Xirivella.

xirivella

El diumenge 5 de novembre el Circuit de la Dipu tanca el Circuit de la Dipu amb la vinté segona edició de la Mitja Marató de Xirivella. Per segon any consecutiu esta prova, organitzada pel Club Atletisme Peus LLeugers i l’Ajuntament de Xirivella, repetix en el calendari degà de l’atletisme espanyol.

Un total de 841 atletes s’han inscrit a esta carrera totalment plana que transcorre per la geografia urbana i rural d’esta localitat de l’Horta Oest.

Fins a la data, 387 participants han complit ja amb les huit participacions obligatòries per a completar el Circuit. Altres 80 participants, que han participat en set carreres, necessiten obligatòriament completar la carrera de Xirivella si volen optar als regals per a tots els participants.

Més enllà de la participació total, Xirivella també decidirà el lloc final de moltes classificacions. Els cinc primers llocs de la classificació absoluta estan ja decidits. En dones només Fátima Ayachi té garantit el primer lloc, del segon al quint encara s’han de certificar matemàticament este diumenge.

El centre neuràlgic de la Mitja Marató de Xirivella estarà en l’Avinguda Constitució, junt amb l’ajuntament de la localitat, lloc des del que es donarà l’eixida i estarà ubicada també la línia de meta. En la plaça de la Concòrdia es col·locaran la resta de dependències organitzatives. La prova començarà a les 10h i els participants podran disposar de servici de dutxes en el poliesportiu municipal Ramón Saez.