queen

(ALBA SÁEZ).- Aquest cap de setmana arriba, per fi, un dels espectacles més esperats del moment: We Love Queen. Després de l’homenatge cinematogràfic a Freddie Mercury amb Bohèmia Rhapsody, arriba el xou de la manera més real als teatres. A València estem d’enhorabona perquè del 27 al 30 de juny el teatre Olympia acull aquest tribut, rememorant el llegat d’una de les bandes més importants de rock de tots els temps. Podràs viure tota la màgia i les actuacions de Queen, transportant-te als anys 80 on van arrasar amb els seus grans èxits que s’han convertit en himne i banda sonora en la cultura musical.

Resultado de imagen de we love queen valencia

De la mà del director Yllarra, We Love Queen compta no solament amb la recopilació dels grans èxits del grup, sinó que a més teatralizándolo i portant-lo a escena. Això sí, sense perdre la força i l’essència que ens brindava tota la banda i sobretot, la fortalesa d’una veu insubstituïble com va ser la de Freddie.

A València l’aforament està complet en totes les funcions i en tots els horaris. Només uns pocs afortunats podran gaudir d’aquesta màgia i reviure la passió i l’energia que desprenia Queen.

La imagen puede contener: una o varias personas, personas de pie y texto

El repertori que ens espera en We Love Queen és el següent:

1. It’s a kind of magic
2. Crazy Little Thing Called Love
3. We will rock you
4. Somebody to love
5. I want it all
6. I want to break free
7. Another one bites the dust
8. Under preasure
9. Show must go on
10. Don’t stop me now
11. We are the champions
12. Innuendo
13. Who wants to live forever
14. Friends will be friends
15. Bohemian Rapsody
16. Medley final

Amb un total de 16 cançons, cantaràs, ballaràs, gaudiràs, recordaràs, et transportaràs a aqueix moment especial, però sobretot, t’emocionaràs amb aquest increïble espectacle.