Torna la Volta a Peu València, la carrera més antiga de la ciutat

La cita esportiva tindrà lloc el pròxim 20 de maig amb més de 4.000 participants que ja han confirmat la seua assistència.

La Volta a Peu València Caixa Popular ha presentat la seua 36ª edició. La carrera popular més antiga de la ciutat tindrà lloc el pròxim diumenge 20 de maig, amb l’eixida i la meta en el passeig de l’Albereda. L’esdeveniment ja té confirmats més de 4.000 participants, inscrits mitjançant el format presencial i online habilitat per l’organització.

La prova, que manté el seu circuit de huit quilòmetres, se celebra cada any amb l’objectiu d’oferir un matí especial, esportiu i lúdic en família o amb amics.

Tal com va succeir l’any 2017, la Volta a Peu València Caixa Popular torna a destacar-se com una de les poques carreres de la ciutat en les quals la participació femenina se situa per damunt de la masculina. A dia de hui, més d’un 51 % de les inscripcions són de dones, per la qual cosa es pot confirmar com una de les proves amb cens equiparat pel que fa a sexes.

Les inscripcions continuen obertes i es mantindran fins al pròxim 19 de maig amb un cost de tan sol tres euros, dels quals un euro serà destinat a l’entitat solidària Músicos por la Salud. Els interessats a participar poden apuntar-se online a través de la web de la prova www.voltaapeuvalencia.org, de forma presencial en qualsevol de les oficines de Caixa Popular o en les plantes d’esports d’El Corte Inglés de la ciutat.