La Volta a Peu València Caixa Popular ha presentat la seua 36ª edició. La carrera popular més antiga de la ciutat tindrà lloc el pròxim diumenge 20 de maig, amb l’eixida i la meta en el passeig de l’Albereda. L’esdeveniment ja té confirmats més de 4.000 participants, inscrits mitjançant el format presencial i online habilitat per l’organització.

La prova, que manté el seu circuit de huit quilòmetres, se celebra cada any amb l’objectiu d’oferir un matí especial, esportiu i lúdic en família o amb amics.

Tal com va succeir l’any 2017, la Volta a Peu València Caixa Popular torna a destacar-se com una de les poques carreres de la ciutat en les quals la participació femenina se situa per damunt de la masculina. A dia de hui, més d’un 51 % de les inscripcions són de dones, per la qual cosa es pot confirmar com una de les proves amb cens equiparat pel que fa a sexes.

Les inscripcions continuen obertes i es mantindran fins al pròxim 19 de maig amb un cost de tan sol tres euros, dels quals un euro serà destinat a l’entitat solidària Músicos por la Salud. Els interessats a participar poden apuntar-se online a través de la web de la prova www.voltaapeuvalencia.org, de forma presencial en qualsevol de les oficines de Caixa Popular o en les plantes d’esports d’El Corte Inglés de la ciutat.