València és de cinema. Així ho han considerat diferents productores nacionals i internacionals que han triat la ciutat com a escenari de les seues produccions.

La Ciutat de les Arts i les Ciències de València és un d’aqueixos escenaris i, a partir d’ara gràcies al programa Film Office, els visitants podran realitzar una visita guiada amb accés exclusiu als espais en els quals es van rodar les escenes de conegudes pel·lícules o sèries que incorpora aspectes arquitectònics dels edificis del complex.

Una experiència per a veure de prop el voladís del Museu Príncep Felip, en el qual arranca el primer capítol de la sèrie de Movistar+, El Embarcadero. O situar-se en el mateix punt del Palau dels Arts que apareix en algunes escenes de Tomorrowland, el metratge de Disney que es va gravar al gener de 2014.

La sèrie britànica de la BBC ‘Doctor Who’ o algunes pel·lícules de Bollywood també han sucumbit a l’arquitectura de la Ciutat de les Arts i les Ciències que ara s’acosta a l’espectador sense pantalla pel mig.

Les visites comencen aquest dissabte i es realitzaran l’últim dissabte de cada mes pel matí amb una durada d’hora i mitja.

Des de Turisme València destaquen els beneficis que aporten els rodatges a València com a promoció turística i generadors de riquesa, ja que asseguren que un 30% del rodatge repercuteix a la ciutat.