El sector vinícola està molt vinculat a les emocions, per açò projectes cellerers com ‘Vinya Alforí’ cerquen emocionar des d’un enclavament privilegiat i enamorar en cadascun dels processos d’elaboració del vi.

La seu de la DOP València ha sigut l’espai triat per Cal Peller per a presentar este nou vi de la varietat Monastrell, un producte amb un estil propi molt marcat per a guanyar-se l’aprovació de tots els paladars.

Viñedos del viñedo en Fontanars dels Aforins.

‘Vinya Alforí’ presenta dos varietats: un tint amb aromes de fruits rojos o compotes i un blanc elaborat amb la varietat Macabeo. Dos productes de qualitat capaces de transportar a un fins al vinyer de Fontanars dels Aforins.

A més d’esta presentació, des de DOP València es troben immersos en la preparació de la Nit del Vi, una cita que vindrà carregada de novetats.

Cal Peller és un projecte amb història, ànima i vida situat en un enclavament privilegiat de la Comunitat. Amb unes instal·lacions completament renovades i un estil únic, esta finca promet unes produccions de vi que sumeixen al sector vinícola productes de prestigi i qualitat.