El divendres ens espera un dia inestable en tota la Comunitat. Al matí la tònica general serà de cels amb núvols i clars. Malgrat la nuvolositat les temperatures mínimes pujaran entre 1 i 2º. Rondaran entre els 10 i 11º a l’interior i els 15 en el litoral.

A la vesprada anirà augmentant els intervals nuvolosos. S’esperen Ruixats amb tempesta a l’interior de Castelló. També les tempestes arribaran a l’interior de la província de València especialment en la zona de Requena-Utiel. Les temperatures màximes no variaran. Al migdia els termòmetres arribaran als 25º en zones de l’interior mentre que en el litoral se situaran entorn dels 23º.

Previsió Dissabte, Domingo i Dilluns.

El dissabte seguirem amb cels ennuvolats i de nou risc de precipitacions locals a l’interior de la província de València. Pujaran les mínimes en tota la Comunitat situant-se entre els 14º en zones de la costa i els 10 a l’interior.

La jornada del Domingo 20 de Maig, dia de comunions serà de nou un dia inestable. Núvols i clars durant el matí. A la vesprada augmentarà la nuvolositat deixant a Castelló i a l’interior de València pluges febles. Les temperatures màximes baixaran lleugerament mentre que les mínimes es mantenen.

De cara a l’inici de la setmana la previsió apunta a una jornada de Dilluns 21 de maig amb cels coberts i pluges disperses en les tres províncies. Les temperatures similars a les del cap de setmana.

La primavera és inestable.

Estem a la primavera, una de les èpoques de l’any més complexes per a pronosticar l’evolució atmosfèrica. L’energia va en augment per la major radiació solar que ens arriba. Els dies són cada vegada més llargs i les nits s’escurcen, la qual cosa dóna lloc d’una banda a este augment de la radiació i per un altre, l’aire fred es va retirant progressivament.