viento

Les ratxes de fort vent no cessaran demà però se centraran en la província de Castelló. Així ho preveu l’Agència Estatal de Meteorologia (Aemet), que apunta que demà divendres, 25 de gener, el vent serà del nord-oest fluix a moderat, amb ratxes molt fortes a Castelló. La bona notícia és que les temperatures experimentaran un ascens en tota la Comunitat Valenciana, el cel de la qual començarà el dia amb intervals nuvolosos tendint a poc nuvolós.

Hui dijous, 24 de gener, predominaran els intervals nuvolosos i a l’interior de Castelló es produiran precipitacions febles a primeres hores, amb gelades febles en punts de l’interior i una cota de neu de 600 i 1.000 metres. Respecte al vent serà del nord-oest moderat amb ratxes molt fortes a Castelló i nord d’Alacant i les temperatures patiran pocs canvis, excepte descensos de les màximes a Castelló.

Cal assenyalar que els forts vents que han afectat aquesta nit a la Comunitat Valenciana han aconseguit ratxes de fins a 119 quilòmetres per hores a l’interior de la província de Castelló i han arrancat branques d’arbres a la ciutat de València.

A la ciutat de València, la incidència més destacable ha sigut la caiguda de branques d’arbres en la gran via del Marqués del Túria, però sense causar danys personals, han indicat les fonts d’Emergències de la Generalitat.