Per a avui, cels clars durant tota la jornada encara que el vent aconseguirà ratxes de fins a 33 quilòmetres per hora. Les temperatures aconseguiran els 22 graus de màxima i els 13 graus de mínima.

Per a demà cels igualment clars encara que per la vesprada aniran apareixent els núvols. El vent amainarà la seua velocitat i el termòmetre aconseguirà els 22 graus de temperatures màximes i els 12 de mínima.

En quant al mapa provincial, intervals nuvolosos en tot el territori i temperatures màximes que oscil·laran entre els 23 de màxima que s’aconseguiran a Alzira i els 3 de mínima d’Ademús així com els 5 de Requena i Aiora.
Per a la resta de la setmana, possibilitat de pluges tant el divendres com el dissabte i el dilluns. El termòmetre no passarà dels 22 graus el diumenge i les mínimes es mantindran estables amb 9 graus.

En quant al risc d’incendis, nivell alt en tota la província de València, per la qual cosa cal extremar les precaucions i cridar al 112, que és el nombre del Centre d’Emergències de la Generalitat, en el cas d’albirar foc.