El vent es fa fort a l’interior de la Comunitat

València i Alacant registraran demà dimecres les temperatures màximes més altes amb 19 graus

vientos
Playa de la Malvarrosa de Valencia con fuerte oleaje.EFE/ Jorge Gil

El vent tornarà a ser protagonista de la jornada demà dimecres, 30 de gener. Així l’Agència Estatal de Meteorologia (Aemet) preveu vent de component oest moderat en general, amb ratxes molt fortes a l’interior a primeres hores.

El cel de la Comunitat lluirà poc nuvolós, augmentant a la vesprada a nuvolós d’oest a est. Respecte a les temperatures, Aemet adverteix que poden baixar sobretot en el terç nord. Així, es preveuen màximes de fins a 19 graus a València i Alacant; mentre que les mínimes més baixes se situen a Morella, amb 0 graus, i Requena, amb 2 graus.

Segons Aemet, per a aquest dimarts s’esperen intervals nuvolosos que, en el nord de Castelló i a partir de la vesprada, podran deixar pluges febles. La cota de neu de 1.200 a 1.400 metres, baixant a últimes hores.

Les temperatures no experimentaran grans canvis, excepte ascensos de les màximes a l’interior de la meitat nord. El vent bufarà de l’oest i nord-oest moderat en general, amb ratxes molt fortes a l’interior nord de Castelló a primeres hores i a l’interior de la meitat sud al final.