El vent serà aquest dissabte protagonista amb ratxes que poden aconseguir els 100 quilòmetres hora en alguns punts de la Comunitat Valenciana. De fet l’Agència Estatal de Meteorologia (Aemet) ha decretat avís taronja en el nord de la província de Castelló per vents que poden aconseguir ratxes màximes de 100 quilòmetres per hora, mentre que diversos punts de la Comunitat estaran en avís groc per ratxes de fins a 80 quilòmetres. Concretament a la província de València, a l’interior nord i sud, estarà en avís groc per vents que poden aconseguir ratxes de 80 quilòmetres.

Previsió per al cap de setmana

El cap de setmana meteorològic en la Comunitat Valenciana estarà marcat pels forts vents i per unes temperatures màximes que baixaran lleugerament el dissabte per a recuperar-se el diumenge, segons la previsió de l’Agència Estatal de Meteorologia (Aemet).

Per a aquest dissabte s’esperen ratxes molt fortes de vent del nord-oest; intervals nuvolosos amb precipitacions febles a primeres hores a València i el nord d’Alacant, tendint a poc nuvolós o buidat al final del dia en la resta, i temperatures mínimes en lleuger ascens i màximes en lleuger descens.

El diumenge s’espera cel poc nuvolós o buidat; temperatures mínimes en descens i màximes en ascens, i vent de l’oest i nord-oest fluix a moderat, amb intervals de fort a l’interior de Castelló a primeres hores.