La companyia valenciana de videojocs, OrenjiGames, ha participat en una de les majors fires mundials del sector celebrada a Japó, es tracta de la Tòquio Games Xou. L’estudi valencià amb tan sol un any d’activitat l’èxit gràcies al joc “Max and the book of chaos”.

Amb tan sol dotze persones han format un jove equip emprenedor, amb una mitjana d’edat de trenta anys i de segell valencià: “És un orgull poder participar en les millors fires del món i compartir espai amb empreses com PlayStation, Nintendo o Microsoft”, explica el CEO, Gabriel Torres. Orenji Games va néixer d’un grup d’empreses dedicades al sector de l’oci familiar que va decidir introduir-se fa un any al món dels videojocs. Des de llavors no ha deixat de créixer com l’escuma gràcies a l’acceptació dels seus productes.

A la fi d’agost van estar en la Gamescom de Colònia, la fira de videojocs més importants d’Europa, i segons afirmen “estaven nerviosos perquè no sabien com anava a ser l’acolliment per part del públic”. Asseguren que van rebre moltíssim feedback positiu i van aconseguir que l’Institut Español de Comerç Exterior (ICEX) els proposés participar en la Tòquio Games Xou.

El joc amb el qual han aconseguit notorietat és a punt de llançar-se, el seu protagonista es diu MAX, l’heroi del joc, és un nen que té la destinació del món a les seves mans, conté acció 2D amb elements i mecàniques clàssiques dels videojocs, però amb un fort component arcade. L’acció té lloc en una estranya escola d’estiu situada en un vell i misteriós castell. Un llibre maleït amb foscos poders deslligarà una ona de caos i Max haurà d’afrontar tots aquests desastres, alliberar als seus companys i salvar el món.