Tronos
Emilia Clarke as Daenerys Targaryen and Kit Harington as Jon Snow

La startup Waynabox, donada suport per Lanzadera, llança un viatge sorpresa molt especial dedicat als fans de la sèrie ‘Juego de Tronos’ amb motiu de l’estrena de l’octava i últim lliurament de la sèrie el pròxim 15 d’abril.

Els viatgers podran volar a una destinació sorpresa de Ponent que descobriran tan sols dos dies abans d’enlairar. Més enllà del Muro (Belfast), Invernalia (Dublín), Desembarcament del Rei (Dubrovnik), Pentos (Malta), Yunkai (el Marroc) Meereen (Split) o Dorne (Sevilla) són alguns dels llocs que el viatger podrà recórrer mentre reviu els moments mestres de la sèrie.

Hotel Riad Palais Sebban Marrakech, ciutat de gravació de Yunkai.

En la fortalesa de Lovrijenac de Dubrovnik (Croàcia), seu del desitjat Trono de Hierro, es va filmar la batalla d’Aguasnegras. A Malta, per exemple, es va rodar les noces entre Daenerys Targaryen i Khal Drogue, i Belfast i Dublín (Irlanda) compten amb una infinitat d’escenaris com El Bosque Encantado, part del món d’Invernalia o la llar de Ned Stark, entre altres.

El viatge de ‘Juego de Tronos’ de la Waynabox inclou vols d’anada i volta, tres nits d’allotjament en un hotel d’estètica medieval i una experiència de ‘Juego de Tronos’ en la destinació perquè l’aventura siga completa. Tot això per 450€. El seu funcionament continua sent igual que el de la resta dels viatges Waynabox: el viatger selecciona les dates del viatge i fins a 48 hores abans de volar no coneix la seua destinació definitiva.

Enamórate con las tres mejores películas de amor de la historia del cine

Taburete habla sobre los prejuicios del grupo: “La gente que viene a un concierto repite”