Juego de Tronos tindrà la seua pròpia “escape room” a València

El centre comercial el Saler acollirà el mes vinent d'octubre el joc i una exposició temàtica amb objectes de la sèrie

El mes vinent d’octubre, concretament del 18 al 27, arribarà al Saler l’escape room de Juego de Tronos, organitzat per HBO i Vodafone.

Els fans d’una de les sèries més vistes de la història de la televisió, tenen una oportunitat única en el centre comercial, per a endinsar-se en l’univers de Ponent. Gràcies al escape room, els més valents podran posar a prova les seues habilitats i coneixements de la sèrie televisiva; i a més podran gaudir dels seus objectes i elements més característics.

L’aventura consisteix a endinsar-se en els tres regnes i formar part de la historia ajudant a Qyburn (Mà de Cersei) en la seua missió de robar un llibre en les estances d’un dels potencials rivals de Cersei en Desembarcament del Rei; tirar-li una mà a Daenerys amb el mapa del centre de la sala de reunions de Rocadragón per a tancar els plans de conquesta de Ponent o trobar la daga de acero Valyrio de Petyr Baelish per a Arya: resolent els puzles, trobant-la i lliurant-li-la en en mà, en Invernalia.

La triple escape room ve acompanyada d’una zona d’exposició amb 7 vitrines úniques on trobaràs algun dels objectes i elements més representatius de cada temporada de la sèrie de TV. I a més, ofereix l’oportunitat de poder fotografiar-se en el Tro de Ferro o al costat d’un dels Dracs de Daenerys Targaryen, a més de poder portar-se molts premis relacionats amb la saga.

L’exposició i la escape room estaran un mes abans instal·lats en Centre Comercial La Vital de Gandia, on del 5 al 14 de setembre, els fans podran gaudir també d’aquest repte