Malgrat que la lluita pel Tron de Ferro va acabar fa un temps, el seu final inesperat continua donant molt que parlar, i contínua present en la memòria de tots els seus fans. Joc de Trons deslliga l’eufòria col·lectiva allà per on passa. En aquesta ocasió el lloc triat per Vodafone i HBO España per a endinsar-se en tot l’univers relacionat amb la sèrie, ha sigut el Centre Comercial Saler.

Del 18 al 27 d’octubre, l’espai comercial acollirà l’experiència ‘Juego de Tronos, el Repte’, que permetrà als amants de la popular sèrie participar de tres “escape rooms’ ambientades en aquesta mega producció, al mateix temps que fotografiar-se i gaudir, amb algun dels objectes més icònics de la història, com el Tron de Ferro oficial o una rèplica a escala del drac Drogue.

El Saler, situat a València, de la mà de Vodafone i HBO Espanya convida a tots els seguidors de la sèrie a gaudir fins al 27 d’octubre, d’aquesta experiència i de tot el que ofereix la lluita pel Tron del Ferro. Una oportunitat perfecta perquè els fans de la saga puguen seguir pendents de les aventures dels habitants dels Set Regnes.

‘Juego de Tronos, El Repte’, situat en la primera planta de l’espai comercial, serà totalment gratuïta i estarà compost per diverses estades. En una d’elles, ofereix una zona d’exposició amb diverses vitrines, en la qual tots els que s’acosten podran veure alguns dels objectes més icònics de la història ideada per l’escriptor nord-americà George R.R. Martin i que ha ‘enganxat’ a milions de persones a tot el món. Un altre dels grans reclams, serà sens dubte, les tres sales de fuita en la qual els visitants podran a prova les seues habilitats i coneixements de la ja mítica ficció.

Per a finalitzar l’experiència, els visitants podran fotografiara amb una rèplica real del Tron de Ferro i amb Drogue, el més imponent dels dracs de Daenerys. Els participants també podran aconseguir increïbles regals ambientats en la trama que els permetran recordar l’experiència.

L’acció, arriba al Centre Comercial de la mà Vodafone i HBO, es podrà gaudir de dilluns a divendres, entre les 17.00 i les 21.00 hores, i els dissabtes i diumenges, de 12.00 a 14.00 hores i de 16.00 a 21.00 hores, i es completarà amb concursos que prepararà el centre comercial en les seues xarxes socials i que permetrà als guanyadors portar-se material original de Juego de Tronos.

EL REPTE: TRIPLE ESCAPE ROOM

L’experiència proposa una immersió al llarg de les set temporades de la sèrie, en la qual a través d’una triple ‘escape room’ el visitant ha de fer front, en tot just 10 minuts i en grups de 4 a 6 persones, a reptes com robar, per ordre de la reina, un llibre de les estances de Cersei, un dels seus potencials rivals en Desembarcament del rei; ajudar a Daenerys a completar el mapa del centre de la sala de reunions de Rocadragón per a tancar els plans de conquesta de Ponent, o endinsara en el bosc dels Déus a la recerca de la daga d’Acer per a entregar-li-la a Arya, són alguns dels desafiaments que ens proposa ‘Juego de Tronos, El Repte’.

Aquesta iniciativa, impulsada pel Grup Merlin Properties, pretén connectar amb un dels nostres públics potencials: consumidors d’últimes tendències, que a més, s’interessen per productes de qualitat, en aquest cas audiovisual. “A través d’experiències com aquestes, pretenem consolidar l’oferta lúdica del centre comercial, i encaminar les compres cap a un format més experiencial alineats amb els actuals gustos dels consumidors”, declara Isabel Picazo, Gerent del Centre Comercial.