EMT

València en Falles és un no parar. No obstant això, ja siga en les Falles de València, en les Fogueres d’Alacant o en les festes de la Magdalena de Castelló d’enguany, viatjar en transport públic eixirà més barat.

La Generalitat Valenciana ha posat en marxa un bo específic de transport, que permetrà viatjar de manera il·limitada en transport públic durant els set dies de les setmanes de les Falles, Fogueres i Magdalena per 7 euros.

El bo es posarà en marxa al març a València, anomenat ‘Bonofallas’, i estarà disponible durant tota la setmana fallera en Metrovalencia, l’EMT i Metrobús. De la mateixa manera funcionarà en les festes de Castelló i Alacant, amb l’objectiu de promoure una mobilitat sostenible en uns dies en què hi ha més desplaçaments en tota la Comunitat.

Aquest únic bitllet, que s’ha posat en marxa per primera vegada, valdrà per a tots els municipis de l’àrea metropolitana de València, encara que des de la Generalitat han declarat que funcionarà de la mateixa manera a Castelló i Alacant.