Estes són les quatre festes i revetles que cremaran València esta nit del 16

Des dels sons més urbans fins als temes més indie, la segona nit del calendari oficial de Falles ofereix un ventall estupend d'alternatives musicals

verbenas fallas

Xequebó Falles Festival: Indie Night (Falla Plaza del Árbol)

El Xequebó Falles Festival acull la seua segona jornada de festa amb tot un clàssic de la nit valenciana. En el seu Indie Night el barri del Carme vibrarà amb clàssics indie-rock i indie-pop a càrrec de Cinammon DJ, Ochoymedio DJs, Axel Pi, We Are Not Djs i Inmir. Estranyes les sessions de l’extinta sala Nylon? Sí? Aquest és el teu lloc en eixe ecas.

Localització: Plaza del Carmen, València.

Horari: de 00:00h a 4:00h

Resultado de imagen de Xequebó Fallas Festival

Plan B Falles Festival

A escassos metres del Jardí Botànic de València, el Pla B falles Festival és hui parada obligatòria per als amants dels sons urbans. Aquesta nit del 16 de març podrem veure a Grison, el famós beatboxer conegut per la seua col·laboració en el programa de Movistar #0 La Resistència. Anirà acompanyat de les sessions de Machete En Boca i Dj PlanB, que posaran potes enlaire la Plaça de Sant Sebastià fins a ben entrada la matinada.

Localització: Plaza Sant Sebastià, València.

Horari: de 00:00h a 4:00h

Resultado de imagen de Plan B Falles Festival

Orquesta La Tribu (Falla General Barroso)

Juntament amb La Patoi La Montecarlo, La Tribu és un altre dels pesos pesants dels saraos musicals valencians. Liderada per l’exconcursant d’Operación Triunfo Sandra Polop, La Tribu ofereix un ampli repertori als assistents: des de clàssics rock dels anys 80 fins als últims èxits comercials, tant nacionals com internacionals. Avui s’acosta al barri de Patraix per a fer-nos vibrar fins que el cos aguante. O fins que la policia tancament el quiosquet a les 4 del matí, clar.

Localització: C/ Músic Penella 10, València.
Horari: de 00:00h a 4:00h

Mahoucletà Falles (Falla Almirante Cadarso – Conde Altea)

Després de la visita ahir del dj valencià Chimo Bayo, la Falla Almirante Cadarso es prepara per a rebre a Petróleo, el grup de música liderat pel còmic Ignatius Farray. Petróleo actuaran a partir de les 12 de la nit i seran rellevats una vegada acabe el seu concert pel dj Don Fluor.

Localització: C/ Almirante Cadarso.

Horari: de 00:00h a 4:00h

Valencia en dos días: la mejor ruta para vivir las Fallas 2019

Así viven la mascletá los puestos de flores del Ayuntamiento