verbenas

Xequebó Falles Festival: Rock Reggae (Falla Plaza de l’Arbre)

El Xequebó Falles Festival compta en la seua tercera jornada de Falles 2019 amb una alineació especialment dissenyada per als més rockers. De Perduts Al Rock, Takones Rockeros i Fat Gordon seran els encarregats d’omplir de voltatge una plaça del Carmen en la qual no cabrà una agulla.

Localització: Plaza del Carmen, València.

Horari: de 00:00h a 4:00h

Resultado de imagen de Xequebó Fallas Festival

Plan B Falles Festival

Un dia més, el Plan B Falles organitzat per la Falla Borrull – Socors és una de les millors alternatives per a passar l’estona amb els teus amics mentre agites les teues preocupacions a ritme de pop, electrònica i ritmes tropicals. Acosta’t a la Plaça de Sant Sebastián si vols viure una nit de Falles per al record.

Localització: Plaça de Sant Sebastià

Horari: de 00:30h a 4:00h

Resultado de imagen de Plan B Falles Festival

Orquesta Montecarlo (Falla Jerònima Gal·lès – Litògraf Pascual i Abad)

La Montecarlo forma part del podi de les Orquestres amb més renom de tota València. Si la teua idea és deixar-te la veu cantant clàssics pop i rock nacionals, aquest és el teu lloc. Acosta’t al barri de Patraix i solta la teua melena amb els teus amics mentre sonen els teus temes favorits.

Localització: Carrer de Jerònima Gal·lès, 26, València.

Horari: per confirmar

Tribut a Héroes del Silencio (Falla El Negrito)

Si el cos et demana nostàlgia, ací tens una bona dosi. La Falla El Negret, també en el barri del Carmen, ofereix un dels millors homenatges a la mítica banda liderada per Enrique Bunbury. Una vegada acabe, a més, podreu acostar-vos en menys de cinc minuts a la Plaça del Carmen per a seguir la festa en el Xequebó Falles Festival.

Localització: Plaza del Negrito

Horari: 22:00h

Valencia en dos días: la mejor ruta para vivir las Fallas 2019

Así viven la mascletá los puestos de flores del Ayuntamiento