Quines revetles hi ha aquesta nit a València?

València es revoluciona en la seua quarta nit del calendari oficial de Falles, en la qual tornaran els himnes de la Ruta i podrem degustar cançons de tot arreu del món.

verbenas

Xequebó Falles Festival: World Music (Falla Plaza de l’Arbre)

El Xequebó Falles Festival encara la seua quarta nit de Falles 2019 amb una proposta interesantissima de músiques internacionals. Amb World Music, l’esdeveniment organitzat per la Falla Plaza de l’Arbre ens porta a Balkan Bomba, Les Xiques de l’Havana, Kibombó Batucada i, de nou, a Takones Rumberos.

Localització: Plaza del Carmen, València.

Horari: de 00:00h a 4:00h

Resultado de imagen de Xequebó Fallas Festival

Pla B Falles: Fiambre (Falla Borrull – Socors)

Aquesta nit el Pla B Falles celebra la seua última jornada amb un cartell de gala. Per a avui tindrem a Compakto Dj, que punxarà des de la Desmuntable, fent el warm up per a Ley DJ, David Van Bylen i Simøne, que ja des de l’escenari donaran canya amb les seues sessions i, a més, ens sorprendran amb el xou DSK POP Live, en el qual cantaran i tocaran en directe els millors hits de l’indie més actual.

Localització: Plaza de Sant Sebastià

Horari: de 00:30h a 4:00h

Resultado de imagen de Plan B Falles Festival

Orquestra Montecarlo (Falla Arquebisbe Olaechea – San Marcelino)

La Montecarlo forma part del podi de les Orquestres amb més renom de tota València. Si la teua idea és deixar-te la veu cantant clàssics pop i rock nacionals, internacionals i valencians, aquest és el teu lloc. Acosta’t al barri de San Marcelino i solta la teua melena amb els teus amics mentre balles al ritme de les teues cançons favorites.

Localització: Carrer del Professor Antoni Ubieto, 3

Horari: per confirmar

Festival Remember (Falla Plaza Mercado de Ruzafa)

Vols tornar a viure els 80 i els 90 en companyia de la teua gent? La Falla de la Plaça del Mercat de Russafa et brinda hui la possibilitat de la mà d’alguns dels djs valencians amb més tradició en aquestes festes. Acosta’t al Mercat de Russafa i reviu autèntics himnes re La Ruta!

Localització: junt al Mercat de Russafa

Horari: 12:00h – 4:00h

Valencia en dos días: la mejor ruta para vivir las Fallas 2019

Así viven la mascletá los puestos de flores del Ayuntamiento