Valeriano Gómez analitza el futur de l’Hospital de La Ribera

L'ex ministre de Treball ha abordat les condicions laborals dels afectats per la reversió sanitària en el Fòrum Sanitari d'Alzira.

El saló d’actes de l’Hospital de La Ribera ha sigut el lloc escollit per a la celebració del Fòrum Sanitari Alzira. Esta trobada, en la que ha participat l’ex ministre de Treball Valeriano Gómez, ha servit per a abordar els canvis en les condicions laborals dels treballadors afectats per el fi de la concessió sanitària.

Concretament Gómez s’ha centrat en els empleats que no són professionals d’àmbit públic ja que és en estos contractes on està la clau de la reversió segons l’ex ministre.

A més, la qüestió de quin serà la situació d’estos treballadors una vegada finalitze la concessió el pròxim 2018 continua sent un interrogant i és que Espanya disposa d’una llei molt restrictiva que dificulta la incorporació de professionals a l’àmbit públic. A açò se li sumisca la inexistència de precedents similars que ajuden a establir un sistema d’actuació.

Esta conferència impulsada des del grup Ribera Salud ha tractat de contribuir en la millora del sector de la sanitat pública. En ella els assistents han tingut l’oportunitat de debatre i opinar sobre el present i el futur del sistema sanitari espanyol.