Eurobeca
El Imperial College London, uno de los destinos ofertados por la Diputación de Valencia.

L’àrea de Gestió i Retenció del Talent de la Diputació de València, que dirigeix el diputat provincial Bartolomé Nofuentes, acaba d’obrir el termini de la nova edició de la Dipu t’Eurobeca, una de les tres línies de formació que ofereix el programa i que permet a les i els joves realitzar pràctiques formatives en diferents empreses i institucions en països de tota Europa.

Així, titulats de menys de 35 anys residents en la província de València podran sol·licitar una de les 17 beques, repartides en 13 destinacions fins al 6 de juny. Les beques, amb una durada de cinc mesos no prorrogables, tenen una dotació d’1.500 euros al mes, a més d’una borsa de viatge de 500 euros.

El diputat provincial ha volgut destacar la “potència” de les entitats participants en aquesta edició, assegurant que “mostren el treball que des de Diputació estem duent a terme per a crear una xarxa de gestió i retenció del talent potent, àmplia, en la qual vam sumar a empreses i institucions de gran nivell”.

Entre els llocs oferits, destaquen universitats com la de Turín o l’Imperial College London, empreses com Finnova o Communication Package, institucions com Partenalia o Climate-KIC o l’ambaixada d’Espanya a Brussel·les.

Els perfils que se sol·liciten són de diversos, abastant des de l’àrea de la Comunicació i la Publicitat o el Màrqueting, passant per Ciències polítiques i de l’Adminsitración, fins a enginyeries de Biomèdica, Biotecnologia o Ciències Ambientals. En tots ells, a més, es demanda una titulació encara que totes les bases estan disponibles en la web.