Només 2 de cada 10 valencians desdejuna de forma equilibrada seguint les recomanacions dels experts, és a dir, incloent un cereal, una ració de fruita i un làctic. Així ho posa de manifest l’II Estudi Lidl – “5 al dia” sobre els hàbits del desdejuni a la Comunitat Valenciana, que s’ha presentat a València dins de la “Fórmula Desdejune”.

L’estudi de Lidl assenyala entre altres conclusions que el 12% dels xiquets valencians no desdejuna i que el 27% ho fa consumint brioixeria industrial.

A través de “Formula desdejuni”, Lidl pretén amb activitats i tallers implantar hàbits de consum saludables entre els valencians, principalment en els xiquets.

A més, d’aquesta preocupació pels bons hàbits en els menjars sorgeix la col·laboració amb Top Chef. De fet, els dos cuiners valencians participants en el reeixit programa, la guanyadora Rakel Cernicharo del restaurant Karak i Montoro, van realitzar un showcooking per als clients d’aquest supermercat, demostrant que l’alta cuina no està renyida amb uns aliments sans que es poden trobar en qualsevol de les tendes de Lidl Espanya.