PP

Elio Cabanes, regidor del PP en el municipi valencià de la Font de Figuera, ha presentat avui en la seu nacional del partit la seua candidatura per a presidir-ho amb un projecte basat a “transformar el partit des de les bases”.

Cabanes, que s’ha presentat amb 140 avals, ha assenyalat que ha decidit presentar-se perquè no li agrada “el camí que està agafant el partit i el país (…) Ha arribat el moment d’alçar-se del sofà de casa i començar a treballar”, ha dit.

Ha assegurat que porta dos anys amb un equip treballant en la renovació del partit, per a transformar-ho des d’a baix, per açò entre altres coses aposta perquè la celebració dels congressos són d’a baix a a dalt, dels locals fins al nacional i no a l’inrevés com ara.
El regidor valencià, que fa uns dies va criticar a Mariano Rajoy i va dir que havia de fer-se “el harakiri”, avui ha matisat les seues paraules i ha demanat disculpes al president del PP per haver fet aqueix comentari.

Ha assenyalat que Rajoy és “un gran president” i ha valorat la forma en la qual ha decidit celebrar aquest congrés extraordinari. “Que discrepe en alguna cosa no significa que vaja contra ell ni gens per l’estil”, ha afegit.