Així és últim valencià que vol presidir el PP i que va aconsellar a Rajoy “fer-se el harakiri”

Elio Cabanes es postula com a candidat per a liderar als populars de la Font de la Figuera, municipi del que és regidor.

PP

Elio Cabanes, regidor del PP en el municipi valencià de la Font de Figuera, ha presentat avui en la seu nacional del partit la seua candidatura per a presidir-ho amb un projecte basat a “transformar el partit des de les bases”.

Cabanes, que s’ha presentat amb 140 avals, ha assenyalat que ha decidit presentar-se perquè no li agrada “el camí que està agafant el partit i el país (…) Ha arribat el moment d’alçar-se del sofà de casa i començar a treballar”, ha dit.

Ha assegurat que porta dos anys amb un equip treballant en la renovació del partit, per a transformar-ho des d’a baix, per açò entre altres coses aposta perquè la celebració dels congressos són d’a baix a a dalt, dels locals fins al nacional i no a l’inrevés com ara.
El regidor valencià, que fa uns dies va criticar a Mariano Rajoy i va dir que havia de fer-se “el harakiri”, avui ha matisat les seues paraules i ha demanat disculpes al president del PP per haver fet aqueix comentari.

Ha assenyalat que Rajoy és “un gran president” i ha valorat la forma en la qual ha decidit celebrar aquest congrés extraordinari. “Que discrepe en alguna cosa no significa que vaja contra ell ni gens per l’estil”, ha afegit.