Este divendres, la Diputació de València ha presentat la nova imatge de València Turisme, dissenyada pel valencià Pepe Gimeno. Una imatge que s’estrenarà en la pròxima edició de la Fira Internacional del Turisme (Fitur), que se celebrarà del 22 al 26 de gener a Ifema, Madrid i serà el 22 quan la Diputació commemore el dia de la província.

Segons ha destacat el seu creador “el concepte fonamental d’este logotip és que es parla amb els logos de la Generalitat i l’Ajuntament, manté el concepte territorial amb el mig arc que representa la província, un ens intermedi entre la ciutat i la Comunitat, i incorpora una ampli ventall de colors i formats per a donar resposta a soports com el 3D, les xarxes o els estampats virtuals”.

L’Associació de Dissenyadors de la Comunitat Valenciana ha sigut l’encarregada d’elegir a Pepe Gimeno entre els 29 projectes presentats per empreses del sector interessades en la renovació d’esta imatge. “La nostra intenció ha sigut armonitzar la nostra marca amb les de la resta d’institucions, generant sinèrgies i un relato amb personalitat, tot això de la mà d’un col·lectiu que convertirà a València en la capital mundial del disseny”, ha destacat el diputat de Turisme, Jordi Mayor.

‘Versatilitat per a seguir creixent’

Per la seua banda, el director del Patronat Provincial de Turisme, Evarist Caselles, ha volgut valorar el treball dels 29 projectes i ha remarcat que “qualsevol d’elles podria haver sigut elegida, però, des de l’associació, s’ha elegit el disseny que millor s’adapta a les nostres necessitats, partint de la col·laboració institucional i de la neteja i la versatilitat que ens permeta seguir creixent en tots els àmbits, tant en destins com en medi natural o gastronomia“, destacant així l’aposta del Patronat Provincial per un turisme sostenible basat en la col·laboració amb la resta d’institucions.

Presentació de la nova imatge de València Turisme
Presentació de la nova imatge de València Turisme

Una presentació en què també ha assistit el president de la Diputació de València, Toni Gaspar, i el secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer. Gaspar ha indicat que, amb este nou disseny, “s’obri un nou temps per a posar en marxa la forma d’entendre el turisme, que hem desenvolupat en els últims quatre anys, i està sustentat en el treball en equip de totes les institucions”.

Una col·laboració institucional que, segons ha afegit el president de la Diputació, “és necessària en qualsevol àmbit de gestió i la seua importància es demostra, en especial, en sectors tan transversals com és el turisme“.

Un acte al qual també han assistit les diputades Pilar Sarrión, Mentxu Balaguer i Rocío Gil, i el vicepresident Carlos Fernández Bielsa.