supercopa de waterpolo

València va acollir l’espectacular final de la Supercopa de waterpolo femení, amb una gran afluència de públic i amb una animació molt colorista. La ciutat de València ha demostrat novament el suport a tots els esports, i en una gran matinal quasi estiuenca, es va disfrutar en la ciutat d’un dels esports més cridaners en l’aigua. A més el compromís de la Fundació Esportiva Municipal amb el foment de l’esport femení s’ha tornat a plasmar una vegada més.

El Astralpool CN Sabadell i La Sirena CN Mataró es van enfrontar este diumenge en la piscina del Poliesportiu de Natzaret, en busca del títol de la Supercopa, amb victòria per 10-5 per a les de Sabadell. El CN Mataró La Sirena es va classificar per a la final de la Supercopa d’Espanya després de guanyar al CN Sant Andreu per 8-7 esta setmana. El Astralpool Sabadell, en la segona semifinal, va superar àmpliament al Madrid Moscardó, amb la qual cosa s’havia postulat com a gran favorita. El xoc entre les esquadres catalanes va reunir a bona part de les millors jugadores de waterpolo a nivell nacional, amb la presència d’integrants de la selecció espanyola i estreles d’este esport. Gran ambient i grades plenes en la matinal del Poliesportiu de Nazaret.

Maite Girau, regidora d’Esports de l’Ajuntament de València va procedir a l’entrega dels trofeus a les campiones de la Supercopa, amb la presència de José Vicente Berlanga, director Gerent de la Fundació Esportiva Municipal de València.