Goya

Els Premis Goya s’acomiaden de València aquest 2021. Així ho ha donat ha conèixer hui la vicealcaldessa de València, Sandra Gómez. Segons ha detallat, l’Ajuntament i la Acadèmia del Cinema han pres la decisió davant l’avanç de la pandèmia.

Els Goya 2021 es duran a terme de forma telemàtica i sense presència física. Aquesta gala se celebrarà únicament des del Teatre del Soho CaixaBank de Màlaga. Per tant, es descarten les subseus de València i Madrid.

Gómez ha declarat que la decisió és “la més raonable, assenyada i responsable per a les actuals circumstàncies”. “Amb una incidència de la COVID molt alta hem d’evitar qualsevol possibilitat de realitzar grans trobades o concentracions de persones. Les administracions i institucions referents com l’Acadèmia de Cinema hem de ser exemplars”.

L’HOMENATGE A BERLANGA SIGUE AVANCE

Respecte a la decisió, la vicealcaldessa ha subratllat que “és una pena que no puguem participar com a ciutat en aquesta gala dels Premis Goya”. No obstant això, ha destacat que “l’important i primordial és la salut”.

Gómez ha afegit que ja estan “cercant altres formes de participació en aquesta gala perquè el tret d’eixida de l’any Berlanga siga visible i la nostra ciutat també”.

“Aquest era un dels objectius que cercàvem com a ciutat i com a Ajuntament. Volem que aquesta gala dels Goya continue simbolitzant el punt de partida a enguany homenatge al nostre millor director de cinema nacional i internacional, i a un dels fills més rellevants que té la ciutat de València”, ha conclòs la vicealcaldessa.