La Policia Nacional ha posat en marxa la major operació contra la màfia armènia a Espanya, concretament contra una organització criminal que controlava xarxes de prostitució, tràfic d’armes i narcotràfic, entre altres activitats delictives com a delictes contra la salut publica o robatoris en habitatges.

Esta recerca va arrancar fa dos anys a Terrassa (Barcelona) i està a dia de hui davall secret de sumari encara que es coneix que hi ha tres persones a la presó provisional i sense fiança.

Segons ha informat el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC), coincidint amb la celebració del Dia Internacional Contra el Tràfic de Drogues, agents de la Policia Nacional i els Mossos d’Esquadra, recolzats per l’agència Europol i la Unitat contra la Delinqüència Especialitzada i Violenta, estan procedint a la realització de més de 70 registres.

València, Alacant, Albacete, Madrid i Barcelona són les cinc províncies clau de la recerca. A més, entre els enclavaments valencians registrats es troben: L’Horta de València, Horta Sud, Horta Oest, Camp de Túria, Utiel-Requena, La Safor, La Ribera Alta i La Ribera Baixa.