L’àrea d’Igualtat de la Diputació de València ha posat en marxa una activitat per a lluitar contra la prostitució. Al costat de la cineasta Mabel Lozano que ha rodat un documental sobre el tema anomenat Chicas nuevas 24 horas, es vol aconseguir conscienciar a la societat que la prostitució és un assumpte tràgic i dramàtic per a les dones que l’exerceixen obligades.

Per a García, la lluita per a acabar amb esta xacra ha de fer-se des de la base i fer saber als menors el que és realment la prostitució.

Chicas Nuevas 24 horas, reflecteix la història d’una dona nigeriana que ve enganyada a Espanya per les màfies i que li proposen un futur prometedor per a ella i la seua família, però la crua realitat té un altre color. La diputada d’Igualtat recorda que es tracta de la dignitat de les dones el que està en joc. Una dignitat que els proxenetes taxen amb un preu molt alt.

La Diputació de València, a través de l’àrea d’Igualtat vol acabar per sempre amb este mal que tracta a les dones com si foren mercaderia.