conciertos

Les infraestructures culturals, esportives i d’oci de La Marina de València prompte sumaran un escenari més: un nou recinte permanent situat en Marina Sud, dedicat sobretot a espectacles musicals. El Consorci València 2007, gestor de La Marina, ha convocat un concurs públic per a atorgar la concessió d’ús d’una superfície de 15.126 m2, un espai on ja se celebren concerts en instal·lacions desmuntables en cada ocasió. Sobre esta esplanada, el futur concessionari haurà d’instal·lar un auditori permanent a l’aire lliure amb un aforament màxim per a 18.000 persones, així com encarregar-se també de la producció, la gestió i el manteniment del recinte.

La decisió de crear este nou espai parteix de l’interès creixent dels promotors de concerts per la Marina de València, així com de la satisfactòria resposta d’un públic assistent cada vegada major, que tria la dàrsena valenciana com a escenari d’oci i cultura. Cada vegada són més les persones i empreses que sol·liciten realitzar tot tipus d’esdeveniment en La Marina i, concretament respecte a concerts, la demanda s’ha multiplicat en els últims tres anys. Si en 2018 es van realitzar 19 espectacles musicals en el front marítim, només en el que va d’any s’han rebut ja 21 sol·licituds.

Espacio de La Marina Sur donde se ubicará la nueva zona de conciertos.

Un recinte amable amb l’entorn

El nou recinte permanent podrà adaptar-se a esdeveniments amb diferents aforaments: 5.000, 10.000 o 18.000 persones. Estarà tancat i comptarà amb un escenari amb plataforma adaptada per a persones amb discapacitat, camerinos i banys, també adaptats.

isposarà de servei d’infermeria, de personal de seguretat i d’informadors auxiliars, així com elements contra incendis, senyalització i diversos mitjans tecnològics per al control d’aforament, sonor i d’accessos.

L’objectiu és que este nou espai se sume a l’oferta cultural de La Marina de València i convisca amb les activitats diàries del recinte marítim, minimitzant els impactes tant en el trànsit com en possibles molèsties de soroll. Amb esta finalitat, el CV07 restringeix la quantitat d’esdeveniments musicals a un màxim de 18 i no podran acabar més tard de la 1:30h de la matinada.

David Bisbal, Leiva y Ana Belén actuarán en los conciertos de Viveros

El Palau de Les Arts abre sus puertas con un concierto gratuito