La ciutat de València es prepara ja per a gaudir aquest pròxim dissabte a la vesprada d’una de les grans cites esportives que tindran lloc en la nostra ciutat durant 2018: el Mundial de Mitja Marató del 24 de març.

A diferència d’altres proves d’atletisme popular, en aquesta ocasió la cita mundialista té com una de les seues principals novetats l’horari en el qual es disputarà, ja que l’eixida tindrà lloc a les 17:05 hores per a l’elit i 17:30 hores per a la resta de corredors.
Igual que succeeix amb la Marató València Trinidad Alfonso, l’entorn de la Ciutat dels **Arts i els **Ciències serà l’epicentre on tindrà lloc l’eixida i meta de la prova. Amb la finalitat de facilitar l’accés a tothom a aquesta zona, l’EMT farà reforç de les línies 35 i 99 entre les 15 i 17 hores del mateix dissabte.

El recorregut estarà tallat al tràfic des de dues hores abans de l’inici (sobre les 15 hores), excepte creus transversals. S’obrirà al tràfic normal 50 minuts després del pas de carrera per l’actuació de serveis de neteja.