L’Ajuntament ha instal·lat huit lletres corpòries que reprodueixen el nom de la ciutat davant de l’Hemisfèric de la Ciutat de les Arts i les Ciències. “L’objectiu d’esta acció és que la ciutat siga recognoscible internacionalment, i que aquest espai, que és un dels punts més fotografiats de València, es convertisca en una plataforma de promoció i projecció de la ciutat, especialment a través de comptes socials, com Instagram, xarxa en la qual la ciutat del Túria destaca per ser una de les ciutats espanyoles més esmentada”.

Així ho ha explicat la vicealcaldessa de València i regidora de Desenvolupament Urbà, Sandra Gómez, després d’assegurar “que els millors prescriptores o influents en matèria turística són els propis viatgers que mostren en les seues xarxes imatges que ajuden a visibilitzar ciutats que acaben reconeixent-se internacionalment”.

Pel que respecta al corporeo instal·lat, Gómez ha explicat que les huit lletres són majúscules i han sigut dissenyades en 3 dimensions, amb 180 centímetres d’altura i 40 cm d’amplària cadascuna. En total, este element, que s’ha concebut conforme les pautes de la resta de corporis situats en la Ciutat de les Arts i les Ciències, ocupa 10,8 metres de superfície longitudinal.

“A més, cada lletra compta amb il·luminació led en tot el seu perímetre, i el seu encès anirà sincronitzat amb la resta de corporis de Ciutat de les Arts i les Ciències“, ha ressaltat l’edil que, finalment, ha reiterat que la zona frontal de l’Hemisfèric “és una ubicació de fàcil accés i trànsit, i identificable amb la ciutat de València en trobar-se en un emplaçament recognoscible a nivell nacional i internacional com és la Ciutat de les Arts i les Ciències”.