Mourinho

(Valencia CF).- Sir Bobby Charlton, una de les llegendes del Manchester United, va qualificar l’estadi de Old Trafford com el “Teatre dels Somnis”. Somiar amb aconseguir la victòria després de convèncer-se que és possible si es realitza un partit perfecte és el que ha fet l’expedició valencianista abans de la il·lusionant trobada d’esta nit (21h), corresponent a la 2ª jornada de el ‘Grup H’ de la UEFA Champions League.

En plena línia ascendent, el Valencia CF afronta un repte majúscul. Mai ha guanyat el Valencia CF en Old Trafford en les seues quatre visites prèvies, però tant el cos tècnic com el vestuari es presenten a Manchester amb una ambició màxima i sense perdre un segon en un inici de curs no desitjat per l’equip de Jose Mourinho. El subidón anímic després de vèncer en Anoeta contrasta amb el del United, que en els seus dues últimes compareixences va perdre enfront del West Ham i va ser eliminat de la English League Cup pel Derby, però en la Champions sempre ix la millor versió dels futbolistes.

Després d’iniciar la competició perdent enfront de la Juventus amb dos gols de penal, sumar este dimarts davant el Manchester United seria donar un gran pas al capdavant abans del doble duel enfront del BSC Young Boys. Marcelino no pot comptar amb el lesionat Santi Mina, Ferran Torres a causa d’un procés febril i Uros, a més, haurà de realitzar tres descartes abans d’una trobada de retrobaments; com el de Juan Mata amb el Valencia CF o el de Andreas, que va vestir l’elàstica blanquinegra el curs passat.

L’equip s’ha guanyat la llicència per a somiar amb conquistar per primera vegada el “Teatre dels Somnis”, no va a ser fàcil, però el grup té clar que per a seguir creixent ha de mostrar la seua fortalesa en els millors estadis d’Europa i avui té una il·lusionant cita davant el Manchester United.