mal tiempo
-FOTODELDIA- GRAFCVA7051. VALENCIA, 27/08/2019.- Hamacas vacías y bandera amarilla este martes en la playa de la Malvarrosa, de Valencia ante la previsión de fuertes tormentas en el litoral. EFE/ Juan Carlos Cardenas
El mal oratge serà protagonista en la jornada del dijous en el nord i sud de la Comunitat Valenciana. L’Agència Estatal de Meteorologia ha activats avís groc per fenòmens meteorològics adversos a la província de Castelló i en la d’Alacant per a aquest dijous 5 de setembre.
mal tiempo
Avís groc per vent a la província de Castelló i per tempestes a la provincia d’Alacant

La província de València és l’única que es lliura del mal oratge en aquesta jornada on les temperatures es mantindran sense canvis o en descens.

Previsió de temperatures per a dijous 5 de setembre

Durant el dia es podrien registrar ruixats i tempestes que podrien ser localment fortes en la meitat sud. Així mateix, a l’interior nord de Castelló, el vent serà el protagonista, bufarà del nord-oest moderat a fort amb ratxes molt fortes durant la jornada. En la resta del territori el vent serà fluix.

mal tiempo
Previsió meteorològica per a dijous 5 de setembre
Respecte al divendres es desactiven les alertes però si que és probable que es registren ruixats en la meitat sud de la Comunitat Valenciana.