El mes de febrer passat, donada suport entre altres per sengles penyes valencianistes i granotes, Creu Roja va gravar un espot en el qual reflecteix la importància de la solidaritat de les persones, incluidas las aficions al futbol, per sobre de rivalitats històriques, com la del València CF i el Llevant Ud.

L’espot, dirigit per Raúl Sánchez –Trigono Comunicació-, i amb la participació dels actors Rafa Forner i Jaime Vicedo, serà en 2019 l’element sobre el qual es doni suport a la campanya de socis i sòcies de Creu Roja Espanyola a València.

Els protagonistes de l’espot són dos aficionats del València CF i del Llevant UD que inesperadament deixen enrere la rivalitat que manifesten pels seus colors quan reparen que tots dos són socis de Creu Roja.

El lema, “No t’imagines el que Creu Roja és capaç d’unir”, transmet que la solidaritat i el sentit humanitari estan per sobre de sentiments tradicionalment tan forts com és el vincle a algun d’aquests dos clubes.

En la realització de l’espot, a més del València CF i al Llevant UD, Creu Roja agraeix la col·laboració d’À Punt, Frescultura, el local TheOrange Club i a la productora TrígonoComunicació.

Creu Roja, en el desenvolupament dels seus programes d’atenció als col·lectius més vulnerables, compta ja amb més de 57.000 socis i sòcies dels quals gairebé 800 són empreses. Gràcies a la confiança de tots ells, només en 2018 es van realitzar gairebé 450.000 intervencions i va atendre a més de 285.000 persones.

Despega el Proyecto FER 2019 con la mirada puesta en los Juegos Olímpicos de Tokio