Valencia tendrá un nuevo hotel de lujo con 'rooftop' y piscina exterior
Diseño de la fachada exterior del nuevo hotel de la avenida del Puerto.

La ciutat de València tornarà a apostar pel turisme després de la fi de la pandèmia. La capital del Túria augmentarà pròximament l’oferta hotelera i ho farà en un enclavament de moda per a les població estrangera: el barri del Cabanyal.

El Ajuntament de València ha donat luz verda a la construcció d’un nou hotel de quatre estreles. Aquest se situarà en l’avinguda del Port de València, entre els números 238 i 240, i també donarà en la seua part posterior al carrer Illes Canàries.

L’edifici tindrà 117 habitacions distribuïdes en 6 plantes. A més, comptarà amb un soterrani per a albergar 45 places d’aparcament. S’estima que aquesta activitat generarà entre 20 i 30 llocs de treball. L’hotel també donarà en la part posterior al carrer Illes Canàries.

D’altra banda, el nou espai turístic comptarà amb cafeteria i restaurant. Aquestes se situaran en la planta baixa al costat d’altres serveis com l’administració i la recepció. A més, en la planta quarta hi haurà una terrassa amb una piscina exterior.

“El nou hotel dinamitzarà aquest sector econòmic de la ciutat, en una via d’especial rellevància a València”, ha apuntat la regidora de Llicències d’Activitats, Lucía Beamud. Aquesta també ha matisat les preferències pels hotels enfront dels apartaments turístics. “Generalment, tenen efectes negatius sobre el preu dels lloguers residencials en els barris”, ha apuntat Beamud.