Bob Esponja

Nickelodeon i Movistar+ porten una experiència única per a tots els fans de Bob Esponja a València: Expo Bob! La marca d’entreteniment infantil, continua celebrant el 20 aniversari de la seua reeixida sèrie esta vegada a través d’un recorregut en el que Bob Esponja reinterpreta alguns dels quadres més famosos de la història de l’art.

Bobbrandt, Vincent Van Bob o La creació de Fons de Bikini són algunes de les obres que podran ser contemplades de manera gratuïta a la tenda Movistar (Plaça de l’Ajuntament, 25) del 28 de gener al 8 de febrer.

L’exposició compta amb sis dels quadres més coneguts del món de l’art reinterpretats pel mateix Bob Esponja. Així, els xiquets no solament veuran a un Bobbrandt molt més somrient que Rembrandt o a l’home d’Esponja de proporcions perfectes com l’hauria dibuixat Leonardo da Vinci, sinó que a més tindran l’explicació del quadre original.

Resultado de imagen de expo Bob"Els visitants podran contemplar les obres Vincent Van Bob (inspirat en Autoretrat de Vincent Van Gogh), El naixement de Bob Esponja (inspirat en El naixement de Venus de Sandro Botticelli), La creació de Fons de Bikini (inspirat en La creació d’Adán de Miguel Ángel) i Vesprada de diumenge en el camp de meduses (inspirat en Vesprada de diumenge a l’illa de la Gran Jatte de Georges Pierre Seurat).

Resultado de imagen de expo Bob"

A més d’este recorregut per algunes de les obres pictòriques més rellevants de la història, a la seua arribada a ExpoBob, els xiquets rebran la seua Guia d’aventures amb preguntes que podran completar al llarg del recorregut per a acabar depositant-la en el poal d’esquer i poder així participar en un sorteig de regals de Bob Esponja, crear amb un puzle magnètic amb peces XXL de Fons de Bikini, jugar amb les tablets que hi ha al llarg del recorregut amb les diferents apps de Bob Esponja, veure episodis de la sèrie i portar-se a casa una foto de record en Fons de Bikini que el dissabte 1 de febrer comptarà amb la visita del mateix Bob Esponja.