Valencia

(Valencia C.F.).- El Valencia CF té com a principal objectiu que com a mínim el 85% de les 21.400 entrades disponibles per a la final de la Copa d’SM el Rei del pròxim 25 de maig siguen disfrutades pels seus abonats, els qui podran accedir a una per persona a través dels diversos llits, amb l’objectiu que puguen disfrutar-les el major nombre possible d’abonats. Baix les premisses de valoració de l’assistència en l’actual temporada i de la fidelitat en la condició d’abonats en les últimes campanyes, el Valncia CF ha establit una sèrie de criteris per a la distribució de les entrades.

COM I QUAN ACONSEGUIR I COMPRAR ENTRADA PER A LA FINAL?

El Valencia CF anirà distribuint estes entrades de la següent manera d’acord al calendari adjunt, a l’espera de poder conéixer els preus definitius dels diferents tipus de localitats fixats per la RFEF, el sistema de la qual no permetrà poder retirar les entrades físiques en Taquilles abans del 30 d’abril. Tot i això, amb la finalitat de poder realitzar la venda amb la major previsió possible i cobrir la demanda i expectació generada, el Valencia CF posarà a la disposició dels seus aficionats una eina perquè puguen reservar i pagar les seues entrades abans d’esta data:

1. ABONATS VIA COL·LECTIUS

· 3.210 entrades (el 15%, d’acord amb el conveni en vigor) seran distribuïdes per la Agrupació de Penyes entre peñistas, dels quals la gran majoria seran abonats.

· 642 entrades (el 3%, d’acord amb el conveni en vigor) seran distribuïdes per l’Associació del Xicotet Accionista entre accionistes abonats.

2. ABONATS VIA SORTEIG AMB CRITERIS ASSISTÈNCIA I FIDELITAT

Una vegada descomptades estes entrades i les compromeses directament pel VCF (patrocinadors, compromisos institucionals, primer equip, exjugadors, Acadèmia, Fundació i empleats), el club procedirà a adjudicar el paquet restant als seus abonats en dos sortejos davant notari, en els quals no entraran els abonats als quals haja correspost entrada via col·lectius. Els llistats d’abonats seleccionats en tots dos sortejos seran publicats en l’APP oficial del VCF i la resta de mitjans digitals oficials del club:

Primer sorteig (17 d’abril):  7.000 entrades entre els prop de 12.500 abonats amb un mínim de 5 anys d’antiguitat (des de la temporada 14/15) I que hagen assistit almenys a 23/26 partits en la present campanya (85% d’assistència). L’últim partit que comptarà serà el Valencia CF-Llevant UD (14 d’abril). Almenys un 55% podrà accedir a una localitat, que estaran distribuïdes equitativament entre les zones disponibles.

La compra online de les entrades s’haurà de fer els dies 23 i 24 d’abril.

Segon sorteig (18 d’abril): Sorteig de la resta d’entrades entre tots els abonats que compleixen almenys un dels dos criteris: un mínim de 5 anys d’antiguitat O que hagen assistit almenys a 23/26 partits en la present campanya (85% d’assistència). En este grup, de prop de 25.000 abonats, estaran inclosos aquells als quals no els haja correspost entrada en el primer sorteig.

La compra online de les entrades, que estaran distribuïdes equitativament entre les zones disponibles, s’haurà de fer els dies 25 i 26 d’abril.

COM I QUAN RECOLLIR-LES EN TAQUILLES?

La recollida física d’entrades, conforme als terminis establits per la RFEF, es podrà realitzar entre el 30 d’abril i el 14 de maig. Amb la finalitat d’evitar cues en les Taquilles de Mestalla i generar la major comoditat possible entre els abonats, el Valencia CF informarà amb antelació suficient perquè les persones que hagen adquirit la seua entrada puguen acudir d’una manera escalonada a recollir la seua localitat.

Las mejores opciones para viajar a Sevilla y vivir la final de la Copa del Rey

Julio Insa celebra a lo grande el gol que nos clasifica para la final de la Copa del Rey