El Valencia CF celebra su permanencia en Champions. Fotografía de Lázaro de la Peña

La Real Federació Espanyola de Futbol posarà a la venda 1.000 ‘entrades socials’ a 20 euros perquè desocupats de llarga duració, jubilats i membres de famílies nombroses puguen presenciar la final de la Copa d’SM el Rei que el pròxim 25 de maig disputaran l’FC Barcelona i el València CF en l’Estadi Benito Villamarín de Sevilla.

Aquesta iniciativa ha sigut posada en marxa a través del Comitè de Responsabilitat Social Corporativa de la RFEF amb la col·laboració de la Conselleria d’Igualtat, Salut i Polítiques Socials de la Junta d’Andalusia i la Federació Andalusa de Famílies Nombroses.

Aturats de llarga duració: Es posaran a la venda 680 entrades per a persones en situació de desocupació per un espai de temps mínim de 24 mesos –concretament amb data anterior al 25 de maig de 2017-, que ho acrediten degudament mitjançant la seua targeta de demanda d’ocupació segellada i DNI corresponent. Es pot adquirir una entrada per persona. Aquesta venda es realitzarà el divendres 24 de maig en horari de 10.00 a 14.00 i de 17.00 a 20.00 hores en les taquilles de l’Estadi Benito Villamarín. Serà imprescindible presentar l’acreditació corresponent tant en el moment de la compra en taquilla com a la porta d’accés a l’estadi el dia del partit.

Jubilats: Per a persones majors de 60 anys en situació de jubilació o anàloga amb escassos recursos econòmics s’han reservat 200 entrades. En aquest cas, el Comitè de RSC de la RFEF disposa d’un llistat elaborat per la Conselleria d’Igualtat, Salut i Polítiques Socials de la Junta d’Andalusia amb 200 persones que compleixen aqueixos requisits i han sol·licitat entrades, una per persona. Aquesta venda es realitzarà el dijous 23 de maig en horari de 10.00 a 14.00 i de 17.00 a 20.00 hores en les taquilles de l’Estadi Benito Villamarín. L’acreditació mitjançant DNI serà imprescindible tant per a la compra com per a l’accés al camp el dia de la trobada.

Famílies Nombroses: De la mateixa manera, el Comitè de RSC de la RFEF disposa d’una relació de 120 persones seleccionades per la Federació Andalusa de Famílies Nombrosa. Es podran adquirir fins a tres entrades per família, sempre que tots els membres figuren en el llistat. Aquesta venda es realitzarà també el dijous 23 de maig en horari de 10.00 a 14.00 i de 17.00 a 20.00 hores en les taquilles de l’Estadi Benito Villamarín. L’acreditació mitjançant DNI –el propi i els dels altres dos membres de la unitat familiar- o Llibre de Família serà imprescindible tant per a la compra com per a l’accés a l’estadi el dia del partit.

Aquestes localitats estaran situades en el Fons Segon Amfiteatre del Benito Villamarín. El control d’accessos el 25 de maig es realitzarà per la Porta 21A de l’estadi -el codi d’aquestes entrades només podrà ser validat per aquests torns-, després de l’oportuna comprovació de la identitat de la persona mitjançant llistat i DNI.