El seu bon clima, la seua connectivitat amb la resta d’Espanya, la presència de menor competència que en altres capitals i el suport de les institucions tant públiques com privades, són les raons clau que esgrimeixen els emprenedors a l’hora de triar València com la ciutat per excel·lència on emprendre.

Antoni ve de Bèlgica, l’és un dels emprenedors de fora d’Espanya que ha triat València per a iniciar el seu negoci, vol impulsar una franquícia de restaurants sostenibles i València li ofereix millors ventajes, hi ha menys competència i els valencians cada vegada es veuen més atrets per aquest tipus d’ofertes.  No és l’únic, Alejandro és el CEo d’un una empresa de missatgeria sostenible amb bicicleta, ells també han apostat per la ciutat a causa de la seua facilitat per al desplaçament amb bicicleta.

Però sens dubte la raó de més pes per a tots dos va ser el suport institucional. Marina d’Empreses amb Llançadora al capdavant i els programes d’ocupació i emprenedoria impulsats per l’Ajuntament de València a través de València Activa, són els responsables d’aquesta atracció de talent.

Tots els emprenedors veuen a València un nou nucli d’emprenedoria a nivell nacional. Un nou espai on el talent s’uneix amb el suport d’empreses i organismes públics que estan convençuts que València pot convertir-se en el nou Silicon Valley de l’emprenedoria a nivell Europeu.